Volem ser pares

by crasafa

FORMEM FAMÍLIES

Avui dia, aproximadament 1 de cada 5 parelles que desitja un embaràs té dificultats per aconseguir-ho. En la majoria de casos la causa es deu a factors fàcilment corregibles, mentre que en altres ocasions pot tractar-se d’una alteració greu que requereixi una atenció més complexa o fins i tot recórrer a la donació d’esperma o d’òvuls.
Quan parlem de problemes reproductius el temps és un factor molt important que juga en contra de les probabilitats d’obtenir l’embaràs. És fonamental disposar d’un equip de professionals amb l’experiència i els recursos adequats per identificar els problemes de fertilitat i aplicar les solucions més indicades quan més aviat millor.
Es recomana sol·licitar una valoració reproductiva a aquelles parelles que fa un any o més que tenen relacions no protegides regulars sense obtenció d’embaràs, sempre que no hi hagi cap factor mèdic que pugui estar associat a un problema reproductiu.
Es recomana reduir aquest període a 6 mesos com a màxim quan la dona tingui 36 anys o més, irregularitat menstrual, o algun antecedent mèdic, quirúrgic o familiar que pugui estar relacionat amb una disminució de la fertilitat.

VISITA GRATUÏTA PER ASSESSORAMENT REPRODUCTIU

bigstock--154269713
Us oferim, sense cap cost,  l’experiència del nostre equip d’especialistes en reproducció assistida perquè us assessorin i responguin tots els dubtes que tingueu.
La reproducció assistida és un camp de la medicina altament especialitzat, en contínua evolució i en la qual s’apliquen les tecnologies més avançades desenvolupades en els últims anys. A Clínica Sagrada Família, amb més de 2.000 parelles tractades a les nostres instal·lacions cada any, us oferim el coneixement més actualitzat i la tecnologia més avançada per obtenir els millors resultats possibles en cada cas.

Endarrerir el tractament pot afectar negativament les possibilitats d’èxit

Tambié et pot interessar

TESTIMONIS

[vc_testimonial style=”theme2″ rating=”5_stars” nameclr=”#000000″ profsize=”12″ profclr=”#005291″ link=”url:https%3A%2F%2Fwww.crabarcelona.es%2Ftestimonios%2F|title:Testimonios||” image_id=”41173″ name=”Alba y Javier” prof=”Fecundación in Vitro” bgclr=”#00b1e8″]Un milagro que ha sido posible gracias al Dr. Herrero y su equipo que en cuestión de 5 meses con una hormona de 0,4 han echo posible la extracción de 8 óvulos que se convirtieron en 4 embriones sanos, y que ahora se ha traducido en este embarazo y 3 embriones más que nos esperan![/vc_testimonial]
[vc_testimonial style=”theme2″ rating=”5_stars” nameclr=”#000000″ profsize=”12″ profclr=”#005291″ link=”url:https%3A%2F%2Fwww.crabarcelona.es%2Ftestimonios%2F|title:Testimonios||” image_id=”41143″ name=”Verónica y Edgar” prof=”Inseminación Artificial” bgclr=”#005291″]Llegamos a la clínica con pocas esperanzas tras mucho tiempo intentándolo . Cuando conocimos al equipo médico, la confianza fue ciega y nos lanzamos a por la primera inseminación. Hoy ese acierto se llama Clair.

Todo el equipo es muy familiar, reconozco que yo fui muy pesada y siempre me apoyaron en todo momento. [/vc_testimonial]

[vc_testimonial style=”theme2″ rating=”5_stars” nameclr=”#000000″ profsize=”12″ profclr=”#005291″ link=”url:https%3A%2F%2Fwww.crabarcelona.es%2Ftestimonios%2F|title:Testimonios||” image_id=”41137″ name=”Sara y Enric” prof=”Inseminación Artificial” bgclr=”#00b1e8″]Conseguimos nuestro sueño a la primera FIV. Hay que normalizar una realidad que afecta a muchísimas personas. Ya estoy de 20 semanas y estamos esperando un niño. ❤️[/vc_testimonial]
Call Now ButtonLlamar